28 - 03 - 2023

Nije kao prije 50 godina

Bračni par 80-godišnjaka opako se seksa naslonjen na ogradu. Nakon 40 minuta eksplozivnog seksa, u kojem su ličili na zečeve, a ruke i noge su im išle posvuda, odjednom se stropoštaše na zemlju.

- O Bože, nisi me ovako imao valjda zadnjih 50 godina - uz uzdah će starica.

Na to će iznemoglim glasom starac.

- Da, pre 50 godina ograde nisu bile pod električnim naponom - jedva će starac...

Nudistička plaža s članarinom

Starac od svojih 70 godina dosao na nudisticku plazu u Istru. Da bi se pristupilo plazi trebalo se uclaniti, a kako je upis prilicno skup, videci njegove kode, smiluju se oni iz uprave i dozvole mu da provede jedan dan besplatno na plazi da bi mogao odluciti da li mu se svidja ili ne.

Skinuo se on i seta se gore dole, a oko njega puno krasnih, prelijepih djevojaka, sve gole izlazu svoje drazi suncu i njegovim ocima. On se uzbudi i priblizi se jednoj od jedva dvadesetak godina. Zajedno odu iza jednog velikog stabla i zabave se. Starac nastavi setnju s novim entuzijazmom, sav sretan zbog prethodne avanture. Zapali cigaretu da bi povecao uzitak. Nakon par koraka ispadne mu cigareta i on se sagne da je pokupi, ali u tom trenutku osjeti da ga je neko naguzio. Prodje tako dan i on dodje u upravu i objani im da se ne zeli uclaniti. Drektor ga pita:
- Pa zasto? Vidite kako je kod nas lijepo, sve ove mlade curice, a mnoge od njih ce vam dozvoliti i da ih posevite.
- Problem je sto se, videci moje godine, uzbudim jednom na dan dok mi cigarete ispadne najmanje pet – sest puta na dan.

Kuda ja idem ?

 

Zaustavlja pandur bakicu od 80 godina i pita je:

- Pa dobro gospođo, zašto tako brzo vozite?

Bakica:

- Daj pusti me, dok još znam kuda idem!

Nudistička plaža za penzionere

Jedan covjek od onih što trči svako jutro od mesta 1 do mesta 2 i onda natrag do mesta 1 i uz to svakodnevno odlazi u vjezbaonicu, gdje trci u mjesu, vidi u ogledalu da mu je cijelo tijelo pocrnilo osim pim*eka. To se na neki nacin moralo korigirati i tako covjek slijedeci dan odlazi na nudisticku plazu zatrpa se potpuno u pijesak, osim onog dijela tijela koji nije dovoljno pocrnio.

Nakon nekog vremena prodju dvije bakice koje se postapaju i jedna od njih vidi komad koji viri iz pijeska. Dotakne ga par puta sa stapom i komad se pocne podizati. Nakon sto je jos jednom dobro pogledala i uvjerila se da se radi o onoj stvari, bakica kaze:

- Nema pravice na ovom svijetu.
- Zasto to kazes – pita je druga.
Ova odgovara se tuznim i melankolicnim glasom:
- Kada sam bila u dvadesetim godinama, to me je prilicno zanimalo, u tridesetima sam uzivala u njegovom koristenju. U cetrdesetima sam ga trazila okolo, a u pedesetima sam morala i placati. Kada sam dosla u sezdesete, molila sam Boga za to, a u sedamdesetim sam na to potpuno zaboravila. Danas, u osamdesetim, te stvari rastu okolo, a ja nemam snage ni da cucnem.

C vitamin treba babi

Došla stara baba, malo nagluha, kod doktora da je pregleda, kao nešto s njom nije u redu.

Doktor je pregleda i kaže:

- Draga moja gospođo, s vama je sve u redu, samo vam treba kura C vitamina.

Baba dođe doma i sretene se sa susjedom i pita je susjeda:

- I šta kaže doktor?

- Ah, rekao je ono što već znam... Da mi treba qurac i litra vina...

 

loading...